Sätt ihop ett eget paket till en fast månatlig kostnad

image11

Support och förvaltning

Många av våra kunder behöver fastställa sin budget för support och förvaltning, för dem passar ett support- och förvaltningsavtal med fast pris extra bra. Klicka här så berättar vi mer.

image12

Få ut mer av Platina

En verksamhetsanpassad workshop där vi visar och diskuterar hur just er verksamhet kan få ut mer av er Platinainvestering. Klicka här för mer information

image13

Uppgradering av Platina

Teknikutvecklingen håller ett högt tempo och att inte uppgradera Platina löpande kan lämna er verksamhet sårbar. Vi har en välbeprövad uppgraderingsmodell och kan erbjuda uppgraderingar till en låg fast månadskostnad. Klicka här för mer information.

image14

Hälsokontroll

Den billigaste systemkraschen är alltid den ni lyckas undvika och åtgärda i förväg. Med regelbundna hälsokontroller av er Platina kan ni upptäcka flaskhalsar och begynnande problem innan de får er verksamhet att gå på knäna. Klicka här för mer information. 

image15

e-learning

Med tillgång till vår läroplattform kan era medarbetare lära sig mer om Platina var och när det passar dem. Klicka här för mer information.

image16

Utbildningar på plats hos er

Ni kan också beställa utbildningar på plats hos er, vi har standardkurser och stor erfarenhet av att skräddarsy utbildningar efter kunders specifika behov. Klicka här för mer information.

image17

Snabbare, smartare sök

Ni kan extrautrusta er Platina med vår sökmodul som bygger på Elasticsearch och ger era användare stora möjligheter att snabbare hitta rätt information i systemet. Klicka här för mer information.